Care2Declare

Gespecialiseerde software voor zorgdeclaratie

Care2Declare maakt zorgdeclaratie eenvoudig

Maak uw softwarestack of dienstverlening compleet met Care2Declare, gespecialiseerde software voor zorgdeclaratie. Eenvoudig te koppelen, altijd up-to-date volgens de laatste wet- en regelgeving én met continuïteitsgarantie. Zo bouwt u aan een toekomstbestendige zorgomgeving, opgebouwd uit alleen de beste oplossingen.

Continuïteit
gegarandeerd

Wij garanderen continuïteit omdat wij ons op volledig focussen op software voor zorgdeclaratie. Daarom is Care2Declare continu in ontwikkeling op basis van uw wensen en die van uw klanten. Natuurlijk houden we de oplossing up-to-date volgens de laatste wet- en regelgeving.

Software als businessenabler

U zet Care2Declare in als aanvulling op uw softwarepakket of dienstverlening. U bepaalt zelf uw marges en hoe de oplossing uw huidige businessmodel aanvult. Wij adviseren u graag hierover en delen zo nodig de risico’s. Zo wordt zorgdeclaratie geen bijzaak, maar een verdienmodel.

Kant-en-klaar, inclusief integratie

U maakt uw softwarestack of dienstverlening eenvoudig compleet met Care2Declare. Onze Care2Connect API zorgt ervoor dat de oplossing eenvoudig wordt gekoppeld met elk ECD en boekhoudpakket. Zo kan geleverde zorg eenvoudig gedeclareerd worden.

Wat onze partners zeggen

Care2Declare werkt uitsluitend met partners die een volledig en gespecialiseerd aanbod doen aan zorgorganisaties. Lees wat onze partners vinden van onze samenwerking.

Onze softwarepartners

Bouw een toekomstbestendige zorgomgeving met Care2Declare

Maak kennis met Care2Declare, de oplossing voor correcte en op tijd verstuurde zorgdeclaratie. Deze oplossing onderscheidt zich op:

Naadloze integratie

Care2Declare koppelt eenvoudig met uw ECD door de Care2Connect API. Zo kunnen uw klanten geregistreerde zorg eenvoudig doorzetten om op tijd en correct de zorgdeclaratie te versturen. Omdat de oplossing whitelabel geleverd wordt, krijgen uw klanten een uniforme ervaring.

 

Privacy en beveiliging

U doet er alles aan om de cliëntdata van uw klanten veilig te houden. Wij doen hetzelfde: zowel Care2Declare als Care2Connect zijn opgebouwd vanuit het principe ‘privacy-by-design’. Dat betekent dat de cliëntdata veilig is in de oplossing zelf én in de uitwisseling tussen onze software.

 

Actuele wet- en regelgeving

Care2Declare voldoet altijd aan de wet- en regelgeving, zodat uw klanten altijd declareren volgens de laatste eisen. Uiteraard ondersteunt Care2Declare standaardkoppelingen met bijvoorbeeld VECOZO, de declaraties voor Wlz, Jw, Wmo, Zvw, DBC GRZ en Fz, en het berichtenverkeer van Wlz en Wmo.

Contact

Wilt u ook uw softwarestack of dienstverlening aanvullen met gespecialiseerde software voor zorgdeclaratie? Neem contact op voor meer informatie!