Care2Declare

Volledig ondersteund in foutloos en
op tijd declareren

Naadloos geïntegreerd

Care2Declare wordt altijd in combinatie met een ECD van onze softwarepartners geleverd. Dat betekent een naadloze integratie, waardoor u geregistreerde zorg eenvoudig kunt doorzetten om te declareren. Zo ontstaat de perfecte best-of-breedoplossing, die volledig aansluit bij de realiteit van de zorginstelling.

Privacy en beveiliging

Care2Declare is opgebouwd uit het principe ‘privacy-by-design’. Dit betekent dat beveiliging in de kern van de oplossing zit, zodat de privacy van uw cliënten gewaarborgd is. Ook de koppelingen met onze partner-ECD’s zijn gebaseerd op dit principe, zodat u van begin tot eind verzekerd bent van uw veiligheid.

Actuele wet- en regelgeving

Met Care2Declare voldoet u altijd aan de meest actuele wet- en regelgeving. Wij borgen de complexiteit rondom zorgdeclaratie en besparen kosten op uw zorgadministratie. Uiteraard ondersteunt Care2Declare standaardkoppelingen met bijvoorbeeld VECOZO, de declaraties voor Wlz, Jw, Wmo, Zvw, DBC GRZ en Fz, en het berichtenverkeer van Wlz en Wmo.

Onze softwarepartners

Care2Declare diensten rondom implementatie

Om Care2Declare optimaal aan te sluiten bij uw organisatie, bieden wij:

Implementatie-ondersteuning

Vanuit Care Expert stellen we een projectmanager aan die met u alle benodigde stappen doorloopt. Zoals: procesanalyse, inventarisatie applicatielandschap en inrichting. De projectmanager zorgt dat het project binnen uw planning, scope en budget blijft.

Training

Zorg dat u het maximale uit Care2Declare haalt met de gebruikerstraining. Wij trainen alle gebruikers, zodat u weet hoe u de oplossing kan laten aansluiten op uw processen. U weet ook hoe u autorisaties kan laten aansluiten op de rollen binnen uw organisatie. En, uiteraard, hoe u foutloze declaraties op tijd kan indienen.

Care2Declare diensten na livegang

Live Support

Na de implementatie zijn we (op afroep) op locatie of afstand aanwezig om verbeteringen door te voeren en vragen te beantwoorden.

Jaarovergang

Zorg dat alle productie na de jaarwisseling correct worden gedeclareerd door de dienst Jaarovergang van Care Expert. Wij zorgen dat nieuwe tariefafspraken van al uw financiers juist worden ingericht in uw zorgdeclaratieoplossing Care2Declare. 

Jaarlijkse inrichting en beheer

Veranderingen in wet- en regelgeving hebben soms gevolgen voor inrichting en autorisatie van uw zorgdeclaratieoplossing Care2Declare. Wij helpen u autorisaties, gebruikersprofielen en andere jaarlijkse veranderingen te beheren. Zo bent u verzekerd van correcte declaraties die op tijd zijn ingediend.

Wilt u aan de slag met Care2Declare?

Neem contact op met ons of één van onze partners.

"Zorg doe je samen, dat blijkt uit onze samenwerking met Care2Declare. Samen zorgen wij voor een compleet ECD systeem inclusief declaratiemogelijkheden. Zo hebben onze klanten meer tijd voor wat er toe doet, namelijk zorgen."

– XolitCare

"De samenwerking tussen MEXTRA en Care Expert is een perfect voorbeeld van een best-of-breed oplossing. Wij kunnen ons blijven focussen op onze eigen specialiteit terwijl de klant de best mogelijke gecombineerde oplossing krijgt."

– MEXTRA

Bekijk onze referenties