Care2Declare

Volledig ondersteund in foutloos en op tijd declareren

Een volledige oplossing, modulair af te nemen

We bieden momenteel tien modules, waarvan u één van de twee basismodules als uitgangsbasis neemt. U begint met Declareren en/of Monitoren, en kiest daarbij de modules waarmee u verder wilt uitbouwen. U kunt kiezen uit: Aanmelden, Wachtlijst beheren, Behandelen, E-factureren, Koppelen, Betalen, Boeken en Rapporteren.

Specifiek voor u ingericht, voor één of meer financiers

De oplossing biedt verschillende flows die op basis van wet- en regelgeving zijn ingericht en continu worden bijgewerkt. Dat betekent dat Care2Declare precies aansluit op uw processen, of u nu zorg levert via het Zpm, Wmo, Wlz, Jw en Zvw. En of u nu zorg wilt declareren bij één financier of meerdere.

En alles gebaseerd op een servicelevel-agreement (SLA)

Ons SaaS-platform neemt u af op basis van servicelevels. Dat betekent dat u er zeker van kunt zijn dat u werkt met de laatste versie van Care2Declare en dus met de meest recente wet- en regelgeving. U schaalt eenvoudig op en af, betaalt een vaste prijs per gebruiker en module, en wordt volledig ondersteund door onze servicedesk.

Wilt u meer weten over hoe onze SaaS-oplossing Care2Declare u grip geeft op uw zorgdeclaratie?

Een Naadloze integratie voor een soepel proces

Care2Declare koppelt eenvoudig met ECD en boekhoudsysteem

U wilt werken met de beste systemen én een soepel, naadloos doorlopend proces. Daarom wordt Care2Declare eenvoudig gekoppeld via onze Care2Connect-API aan uw ECD, boekhoudsysteem, BI-tooling en andere applicaties binnen uw landschap. Zo lopen processen eenvoudig en automatisch door en houdt u één waarheid van uw data.

Wilt u een naadloze integratie tussen de oplossingen die u het best ondersteunen?

intelligente data - Care Expert

Functionaliteiten

Hoe werkt onze servicedesk?

Altijd een specialist aan de telefoon

De experts die u aan de telefoon krijgt als u onze servicedesk belt, weten niet alleen precies hoe Care2Declare werkt; zij weten ook hoe uw processen lopen. Zij kennen de best practices voor zorgdeclaratie, -facturatie en -verantwoording, en wat u kunt doen om het aantal op tijd en correct zorgdeclaraties naar honderd procent te krijgen. Ook heeft u toegang tot de kennisbank, waar u alle antwoorden overzichtelijk kunt terugvinden. 

Wilt u ook volledig ondersteund worden in uw zorgdeclaratie?

Deze modules zijn voor u relevant

VVT

Voor VVT ondersteunen we onder andere Wmo en Wlz. U kunt met Care2Declare eenvoudig declareren naar meerdere gemeenten. Wij zorgen dat de SaaS-omgeving up-to-date is volgens de laatste wet- en regelgeving en u hoeft alleen de juiste informatie te verzamelen om declaraties op tijd en correct te versturen. Alle modules zijn voor deze sector relevant, afgezien van de basismodule Monitoren die alleen voor de Wlz beschikbaar is.

GGZ en Forensische zorg

Als zorgorganisatie in de GGZ en Forensische Zorg werkt u volgens het zorgprestatiemodel. Met Care2Declare declareert u eenvoudig alle zorg volgens dit financieringsmodel, organiseert u berichtenverkeer en kunt u uw zorg verantwoorden. Alle modules zijn voor deze sector relevant, afgezien van de modules Monitoren en Wachtlijst beheren. Die kunnen wél ingezet worden voor de GGZ, maar zijn niet relevant voor de Forensische zorg.

Labs

Care2Declare ondersteunt geautomatiseerde declaratie-, facturatie- en verantwoordingsprocessen voor eerste- en tweedelijns laboratoria; zowel declaraties aan zorgverzekeraars als facturatie aan ziekenhuizen, huisartsenpraktijken en zorginstellingen. Via een gestandaardiseerde integratie met uw LIS wordt alle informatie automatisch afgeleid naar de juiste factuur. Onze software biedt oplossingen voor onder andere Medische Microbiologie, Klinische Chemie en Pathologie en Trombosediensten.

Jeugdzorg

Care2Declare ondersteunt u onder andere in het declareren en verantwoorden volgens de Jw, Wlz en Zvw, ongeacht met hoeveel financiers u ook werkt. We koppelen daarvoor uw ECD met Care2Declare, zodat u eenvoudig grip houdt over uw gehele declaratie- en verantwoordingsproces. Alle modules zijn relevant voor deze sector, met uitzondering van de basismodule Monitoren die alleen is ingericht voor Wlz.

Wat onze klanten zeggen

‘De oplossing Care2Declare is de enige oplossing die sec het berichtenverkeer voor de Wlz, de Wmo én Zvw kan afhandelen. Nu kunnen wij ons volledig richten op het faciliteren van regelarme werkprocessen.’

Stichting De Linde

‘Door het toepassen van de ‘best of breed’ oplossing kiezen we voor het best passende woonzorg-, behandel- en wijkzorgdossier. Ook is er een nieuw systeem voor de zorgadministratie en een nieuw klantportaal.’

Groenhuysen

Waarom SaaS?

Altijd up-to-date, bijgewerkt en op te schalen

Dankzij Software-as-a-Service (SaaS) bieden we u een oplossing die altijd up-to-date is. Dat betekent dat u werkt volgens de laatste wet- en regelgeving zonder dat u hoeft om te kijken naar onderhoud. Groeit of krimpt uw organisatie? Geen probleem, de oplossing beweegt met u mee. Dat maakt het kostenplaatje ook heel overzichtelijk: u betaalt namelijk per gebruiker en per module.

Wilt u ook volledig ondersteund worden in uw zorgdeclaratie?

Onze softwarepartners

‘Wij zijn als Code24 goed in zorgdossiervoering en Care Expert in zorgdeclaratiesoftware. We zochten al langer naar een oplossing om mee te integreren én een specialist die de continue veranderingen in wet- en regelgeving meeneemt. Die hebben we gevonden in Care2Declare.’

Martin van der Meer – Code24

‘Om continuïteit in zorgdeclaratie te waarborgen voor onze klanten, waren we op zoek naar een partner met wie we de toekomst vol vertrouwen tegemoet kunnen gaan. Die vonden we in Care2Declare. Care Expert denkt mee in hoe wij ons businessmodel kunnen ontwikkelen. Zo is onze samenwerking, net als onze gecombineerde oplossing, toekomstbestendig.’

Matthieu van der Heiden – myneva

‘De samenwerking tussen MEXTRA en Care Expert is een perfect voorbeeld van een best-of-breed oplossing. Wij kunnen ons blijven focussen op onze eigen specialiteit terwijl de klant de best mogelijke gecombineerde oplossing krijgt.’

Geert Klein Breteler – Mextra

Meer weten over hoe we u kunnen helpen?