Care2Declare

Care2Declare is hét gespecialiseerde registratie-, verantwoordings- en declaratiesysteem voor administrateurs en financials in de zorg. Zorginstellingen worden volledig ondersteund, zodat ze op tijd en foutloos declaratie en administratie kunnen voeren.

Privacy en beveiliging

Care2Declare waarborgt de privacy van cliënten en beveiliging van de declaratieomgeving. De oplossing werkt naadloos samen met ECD’s en andere zorgregistratie-oplossingen van onze Software Partners, zodat een volledig best-of-breed oplossing ontstaat die zorginstellingen van het begin tot het eind in het primaire proces ondersteunt.

Actuele wet- en regelgeving

Kiest u voor Care2Declare, dan voldoet u uiteraard aan de meest actuele wet- en regelgeving. Wij borgen de complexiteit rondom zorgdeclaratie en besparen eveneens kosten op hun zorgadministratie. Uiteraard zijn de standaard koppelingen, de declaraties voor Wlz, Jw, Wmo, Zvw, DBC GRZ en Fz en het berichtenverkeer van Wlz en Wmo ondersteund.

Bekijk onze referenties

"Zorg doe je samen, dat blijkt uit onze samenwerking met Care2Declare. Samen zorgen wij voor een compleet ECD systeem inclusief declaratiemogelijkheden. Zo hebben onze klanten meer tijd voor wat er toe doet, namelijk zorgen."

– XolitCare

Onze integratiepartners

"De samenwerking tussen MEXTRA en Care Expert is een perfect voorbeeld van een best-of-breed oplossing. Wij kunnen ons blijven focussen op onze eigen specialiteit terwijl de klant de best mogelijke gecombineerde oplossing krijgt."

– MEXTRA