Declaratieservices

Houd uw zorgorganisatie financieel gezond

Of u uw zorgadministratie tijdelijk of langdurig uitbesteed, of één van de aanvullende diensten afneemt: samen maken we uw zorgorganisatie weer financieel gezond.

  Voordelen declaratieservices

  • Richten op uw kerntaak. door uw zorgadministratie uit te besteden kunt u uw geld en tijd besteden aan het leveren van kwalitatieve zorg.
  • Grip op kosten. door uit te besteden kiest u voor een vast bedrag per maand op basis van het aantal cliënten dat u bedient.
  • Controle over resultaten. heldere afspraken over de resultaten die behaald moeten worden en in welk tijdsbestek dit gerealiseerd moet worden.
  • Continuïteit declaraties. een team van experts staat voor u klaar. Zo bent u het hele jaar verzekerd van voortgang in het declaratieproces.
  • Eén aanspreekpunt. ongeacht het onderwerp neemt Care Expert de verantwoordelijkheid om vragen en problemen op te lossen.
  • Risico’s verzekerd. wij zijn volledig verzekerd, dus alle risico’s zijn afgedekt. Een rustgevende gedachte.
  • Garantie. kiezen voor Care Expert betekent 100% garantie op correct en op tijd ingediende declaraties.
  • Continu verbeteren. door jarenlange ervaring in de praktijk goed zicht op efficiënte en effectieve processen.

  Fullservice Zorgdeclaratie

  Kiest u tijdelijk of langdurig voor fullservice zorgdeclaratie van Care Expert, dan verzorgen wij uw gehele verantwoordingsproces tegen een vast tarief per maand op basis van gebruik. Wij laten onze dienstverlening daarbij aansluiten bij uw processen. Zo bent u volledig ontzorgd.

  Wat is onderdeel van fullservice zorgdeclaratie?
  U levert de productie aan, wij verwerken het. Wij bewaken uw berichtenverkeer en verwerken uw zorgdeclaraties op tijd en correct volgens de laatste wet- en regelgeving. Daarnaast krijgt u managementrapportages met de geleverde en gedeclareerde productie. Zo sluit u het kwartaal en het jaar goed af.

  Maakt u al gebruik van Care2Declare?

  Heeft u uw zorgadministratie al ondergebracht in Care2Declare? En zoekt u verdere ondersteuning? Alle aanvullende diensten op Care2Declare vindt u in de kennisbank. Registreer u hier of ga direct naar de aanvullende dienstverlening:

  Aanvullende en afzonderlijke diensten

  De onderstaande diensten kunt u aanvullend of apart afnemen, zodat u alleen wordt ondersteund waar u ook daadwerkelijk hulp nodig heeft.

   

  Achterstallige declaraties

  Loopt u achter met het indienen of corrigeren van uw declaraties? Wij helpen u. Eerst analyseren we de openstaande productie-uren en afgekeurde declaraties. De declaraties die nog binnen de termijn en het contract vallen, dienen we op tijd en correct in, zodat u alsnog de geleverde zorg vergoed krijgt.


  AO/IC-controle

  Ontdek onjuistheden en onvolledigheden in uw bedrijfsprocessen, zodat u ze kunt corrigeren en voorkomen met de AO/IC-controle. Een goed ingerichte AO/IC zorgt voor betrouwbare informatie ter ondersteuning van aansturing en verantwoording. Care Expert voert een controle uit op uw AO/IC, zodat u ook naar uw accountant kan aantonen dat productie rechtmatig is geschreven en gedeclareerd.


  Controle productie versus boekhouding

  Zet uw gedeclareerde productie af tegen de door financiers betaalde facturen met de controle productie versus boekhouding van Care Expert. Na de vergelijking vindt, waar nodig, een correctie plaats op de juiste journaalposten.


  Aanvraag VECOZO-certificaat

  Wilt u digitale berichten kunnen lezen van VECOZO, dan moet u een VECOZO- systeemcertificaat aanvragen. Wij ondersteunen u bij het aanvragen en verlengen van dit certificaat.


  Aanvraag SBV-Z-certificaat

  Voor de uitwisseling van gegevens heeft u een SBV-Z (UZI) certificaat nodig. Wij ondersteunen u met het correct aanvragen van dit certificaat.

   

  Wilt u grip op uw zorgadministratie, van contract tot cash?

  Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

  Uitbesteden of in huis houden?

  Twijfelt u nog? In dit E-book bieden we 10 voordelen van het uitbesteden van uw zorgadministratie.

  Deze klanten werken met ons