Vandaag stellen we een nieuwe medewerker van het declaratiespecialistenteam van Care Expert voor, Martina Janse. Ze werkt als specialist voor vaste klanten, waarvan ze de steun en toeverlaat is als het om zorgdeclaratie en -administratie gaat. Ze voelt zich thuis bij Care Expert en kan haar jarenlange ervaring in zorgadministratie en als medewerker informatie en control, inzetten om de zorgdeclaratie voor onze klanten tot in de puntjes te verzorgen.

‘Hallo, mijn naam is Martina Janse. Sinds 1 maart 2020 ben ik werkzaam bij Care Expert als declaratiespecialist. De afgelopen jaren heb ik vanuit heel verschillende invalshoeken ervaring opgedaan binnen de zorgadministratie in breedste zin. Ooit ben ik begonnen als afdelingssecretaresse op de crisisafdeling binnen een GGZ-instelling, maar ik heb ook gewerkt als medewerker zorgadministratie in de VVT-sector en gehandicaptenzorg. De afgelopen jaren werkte ik als functioneel beheerder en medewerker informatie en control binnen GGZ en Jeugd.

Ervaring inzetten om zorgverlener te ontlasten

‘Het leuke is dat al mijn opgedane kennis en ervaring samenkomt in mijn huidige baan bij Care Expert. Ik voel me thuis binnen dit (in verhouding tot mijn vorige werkgevers) kleine bedrijf met zijn grote ambitie en duidelijke visie. Ik draag graag bij om de complexe zorgadministratie zo goed en efficiënt mogelijk uit te voeren, waarmee de zorgverlener zo veel mogelijk ontlast wordt en toe komt aan zorg leveren aan de cliënt.’

‘Ik ben blij om deel uit te maken van een goed, gezellig en kundig team en ik geniet ervan om kennis en kunde te delen. We zijn professioneel, de sfeer is goed en er is zeker ruimte voor eens een praatje of interesse hoe het met je is. Enthousiast en met een open houding wil ik graag de dienst leveren aan jullie, reeds bestaande klanten en aan nieuwe klanten van Care Expert, zodat uw zorgorganisatie zich kan richten op uw kerntaak: het leveren van kwalitatieve zorg.’

 

Eens in de maand op Casual Friday geven we een inkijkje in ons bedrijf. Zo weet u wie de gezichten achter ons bedrijf zijn en hoe onze dienstverlening er concreet uitziet.