Over ons

Het kan anders

Care Expert is een gedreven organisatie die het verschil wil maken voor zorgorganisaties. We moeten soms met lede ogen toekijken hoe zorgorganisaties kopje onder gaan omdat ze hun zorgdeclaratie, -facturatie en -verantwoording niet op orde hebben. Dat kan anders. En dat laten we zien. Met Managed Services voor volledig uitbesteden, met onze digitale declaratieoplossing Care2Declare waarmee u zelf foutloos kunt declareren en met de declaratiespecialisten, consultants, developers en data-analisten die onze organisatie rijk is.

Een greep uit de experts bij Care Expert

Onze declaratiespecialisten

Ons team van declaratiespecialisten kent alle wet- en regelgeving en bijbehorende declaratie-, facturatie- en verantwoordingsprocessen op hun duimpje. Ze houden korte lijnen met onze klanten, maar ook met de financiers en debiteuren. Zo zorgen ze ervoor dat de standaardprocessen soepel verlopen én ze bij uitzonderingen weten wat ze moeten doen om declaratie en verantwoording honderd procent goed te krijgen.

Onze servicedesk

De klanten die bij ons het SaaS-platform afnemen, stellen hun vragen aan onze Servicedesk. Daar zitten servicespecialisten die alles weten van Care2Declare en de bijbehorende declaratie-, facturatie- en verantwoordingsprocessen. Zij zijn eenvoudig te bereiken via telefoon of de online omgeving Topdesk. Ook vullen zij de kennisbank met beschrijvingen van Care2Declare, veranderingen in wet- en regelgeving, en best practices.   

Onze ontwikkelaars

Achter de schermen werken onze ontwikkelaars elke dag aan de doorontwikkeling van ons platform Care2Declare. Zij werken in korte sprints aan nieuwe functionaliteiten, optimalisatie en beveiliging. Ze zorgen ervoor dat de wensen van onze klanten worden verwezenlijkt en spelen in op veranderingen in wet- en regelgeving. En omdat het platform als een service wordt aanboden, werken onze klanten altijd met de laatste versie.

Wil jij ook werken in een gespecialiseerd team? En wil je ook zorgorganisaties helpen om weer grip te krijgen op zorgdeclaratie? Kom bij ons werken!

Hoe zijn we begonnen?

Sinds 2011 staan onze declaratiespecialisten klaar voor zorgorganisaties die zich willen focussen op hun kerntaak. Kort na onze start merkten we alleen dat de beschikbare software onze specialisten niet goed kon ondersteunen. Daarom hebben we naast de Managed Services ook ons SaaS-platform ontwikkeld dat wordt ingezet door onze eigen declaratiespecialisten, maar ook grotere zorgorganisaties helpt om grip te krijgen op zorgdeclaratie. Inmiddels zorgen we met een team van tientallen medewerkers ervoor dat zorgorganisaties weer grip krijgen op hun zorgdeclaratie.

Leer ons team kennen!

Wilt u weten hoe we u kunnen helpen?