Over Care Expert

Care Expert kent haar eigen specialisme binnen de TTS Group. In nauwe samenwerking met onze klanten en partners ontwikkelen wij pragmatische en gebruiksvriendelijke oplossingen op het snijvlak van kennis en innovatieve ICT binnen de zorg.

Care Expert is sinds 2011 dé specialist op het gebied van verantwoording- en declaratieprocessen binnen de zorg en biedt zorgorganisaties de gelegenheid het proces van registratie, verantwoording en declaratie uit te besteden waarin dit gehele proces wordt geborgd. De dienstverlening wordt door een vast team uitgevoerd op basis van best practice en garanties op resultaat.

Alle cliënt- en productiegegevens zijn aanwezig in het gecertificeerde zorgdeclaratiesysteem Care2Declare, zodat u niet alleen het gemak van de uitbestede zorgadministratie geniet, maar tevens volledig conform alle wet- en regelgeving rondom het voeren van een goed beheerd systeem werkt.

Naast volledige outsourcing bieden wij de diensten rondom verantwoording- en declaratieprocessen; ook op locatie bij de klant, voor zowel tijdelijke duur als lange termijn ondersteuning.

“Laat zorgverleners alsjeblieft doen waar ze goed in zijn: zorgen. De administratieve verantwoording hiervan? Besteed die uit aan mensen die daar gespecialiseerd in zijn. Dat is niet alleen veel efficiënter, voordeliger en minder risicovol, maar is ook veel beter voor de cashflow en het welzijn van medewerkers.”

– Bas van Nieuwkerk, directeur Care Expert

Team Care Expert

Al sinds 2011 is ons team van declaratie-experts actief en samen hebben zij meer dan 150 jaar ervaring in de zorg. Zij ondersteunen zorginstellingen met kennis en software om het declaratieproces in goede banen te leiden. Zij stellen zich graag aan u voor! Naast volledige outsourcing bieden wij de diensten rondom verantwoording- en declaratieprocessen; ook bij u op locatie, voor zowel tijdelijke duur als lange termijn ondersteuning.

  Werken bij Care Expert

De markt waarin wij ons begeven is in beweging. Dit biedt mogelijkheden voor aanpakkers die een visie hebben of willen ontwikkelen op de zorg van morgen. Werken bij Care Expert betekent werken aan een steeds betere zorg.
Kijk voor een totaaloverzicht van onze vacatures op Greenmonkeys »

Vacature:
Medior C# Developer (m/v)

Als je wilt werken aan een maatschappelijk relevante applicatie die technisch vooruitstrevend is en waarvoor jouw goede ideeën nodig zijn om te kunnen blijven groeien, dan komen we graag met je in contact. Bekijk snel de vacature en reageer!

Vacature:
Traineeship (m/v)

Sta jij aan het begin van je carrière en ben je op zoek naar uitdaging? Ben jij leergierig, analytisch sterk en wil je graag een bijdrage leveren aan het verminderen van administratieve lasten in de zorg? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vacature:
Declaratiespecialist (m/v)

Als declaratiespecialist zorg jij ervoor dat de zorgdeclaraties van alle Care Expert-klanten tijdig en correct zijn ingediend. Hierbij ga je resultaat- en servicegericht te werk: klanten vertrouwen een essentieel onderdeel van de bedrijfsvoering aan jou toe. Jij bent hét aanspreekpunt voor declaratievraagstukken!

Vacature:
Strategisch Marketeer​ (m/v)

Met jouw visie op marketing, drive en creativiteit vervul je een sleutelpositie in onze groeiambitie. Als Strategisch Marketeer weet jij ons sterk te positioneren en zo help je ons om met een fantastisch merk nieuwe markten te betreden!

Vacature:
Account Manager (m/v)

Jij overtuigt zorginstellingen dat het zorgdeclaratiesysteem Care2Declare het werk van zorgverleners, managers en administrateurs eenvoudiger maakt. Als Accountmanager laat jij hen zien hoe het is om financieel in control te zijn. Zo ben jij de aanjager van de groei van Care2Declare.