Over Care Expert

Care Expert kent haar eigen specialisme binnen de TTS Group. In nauwe samenwerking met onze klanten en partners ontwikkelen wij pragmatische en gebruiksvriendelijke oplossingen op het snijvlak van kennis en innovatieve ICT binnen de zorg.

Care Expert is sinds 2011 dé specialist op het gebied van verantwoording- en declaratieprocessen binnen de zorg en biedt zorgorganisaties de gelegenheid het proces van registratie, verantwoording en declaratie uit te besteden waarin dit gehele proces wordt geborgd. De dienstverlening wordt door een vast team uitgevoerd op basis van best practice en garanties op resultaat.

Alle cliënt- en productiegegevens zijn aanwezig in het gecertificeerde zorgdeclaratiesysteem Care2Declare, zodat u niet alleen het gemak van de uitbestede zorgadministratie geniet, maar tevens volledig conform alle wet- en regelgeving rondom het voeren van een goed beheerd systeem werkt.

Naast volledige outsourcing bieden wij de diensten rondom verantwoording- en declaratieprocessen; ook op locatie bij de klant, voor zowel tijdelijke duur als lange termijn ondersteuning.

“Laat zorgverleners alsjeblieft doen waar ze goed in zijn: zorgen. De administratieve verantwoording hiervan? Besteed die uit aan mensen die daar gespecialiseerd in zijn. Dat is niet alleen veel efficiënter, voordeliger en minder risicovol, maar is ook veel beter voor de cashflow en het welzijn van medewerkers.”

– Bas van Nieuwkerk, directeur Care Expert

Team Care Expert

Al sinds 2011 is ons team van declaratie-experts actief en samen hebben zij meer dan 150 jaar ervaring in de zorg. Zij ondersteunen zorginstellingen met kennis en software om het declaratieproces in goede banen te leiden. Zij stellen zich graag aan u voor! Naast volledige outsourcing bieden wij de diensten rondom verantwoording- en declaratieprocessen; ook bij u op locatie, voor zowel tijdelijke duur als lange termijn ondersteuning.

  Werken bij Care Expert

De markt waarin wij ons begeven is in beweging. Dit biedt mogelijkheden voor aanpakkers die een visie hebben of willen ontwikkelen op de zorg van morgen. Werken bij Care Expert betekent werken aan een steeds betere zorg.
Kijk voor een totaaloverzicht van onze vacatures op Greenmonkeys »

Vacature:
Senior C# Developer (m/v)

Het continu verbeteren van het declaratie-expertsysteem Care2Declare is waar jij dagelijks mee bezig bent. Door het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en verbeterde gebruikservaring draag je bij aan verbeterde bedrijfsprocessen én lagere administratieve lasten in de zorg…

Vacature:
Declaratiespecialist (m/v)

Als declaratiespecialist zorg jij ervoor dat de zorgdeclaraties van alle Care Expert-klanten tijdig en correct zijn ingediend. Ook het uitvoeren van het bijbehorende berichtenverkeer maakt deel uit van jouw takenpakket…

Vacature:
Test Automation Engineer

Wij willen de zorg vergemakkelijken met behulp van technologie. Daarom zijn wij continue bezig met innovaties. Wij zoeken iemand die onder andere automatische test kan ontwikkelen en testplannen kan valideren…

Vacature:
Manager Operations

Ter uitbreiding van het team zijn we op zoek naar een Manager Operations. De functie betreft de aansturing van ontwikkeling, levering en kwaliteit. Het management van het exponentiële groeiende declaratieplatform Care2Declare.