Over Care Expert

Care Expert kent haar eigen specialisme binnen de TTS Group. In nauwe samenwerking met onze klanten en partners ontwikkelen wij pragmatische en gebruiksvriendelijke oplossingen op het snijvlak van kennis en innovatieve ICT binnen de zorg.

Care Expert is sinds 2011 dé specialist op het gebied van verantwoording- en declaratieprocessen binnen de zorg en biedt zorgorganisaties de gelegenheid het proces van registratie, verantwoording en declaratie uit te besteden waarin dit gehele proces wordt geborgd. De dienstverlening wordt door een vast team uitgevoerd op basis van best practice en garanties op resultaat.

Alle cliënt- en productiegegevens zijn aanwezig in het gecertificeerde zorgdeclaratiesysteem Care2Declare, zodat u niet alleen het gemak van de uitbestede zorgadministratie geniet, maar tevens volledig conform alle wet- en regelgeving rondom het voeren van een goed beheerd systeem werkt.

Naast volledige outsourcing bieden wij de diensten rondom verantwoording- en declaratieprocessen; ook op locatie bij de klant, voor zowel tijdelijke duur als lange termijn ondersteuning.

“Laat zorgverleners alsjeblieft doen waar ze goed in zijn: zorgen. De administratieve verantwoording hiervan? Besteed die uit aan mensen die daar gespecialiseerd in zijn. Dat is niet alleen veel efficiënter, voordeliger en minder risicovol, maar is ook veel beter voor de cashflow en het welzijn van medewerkers.”

– Bas van Nieuwkerk, directeur Care Expert

Team Care Expert

Al sinds 2011 is ons team van declaratie-experts actief en samen hebben zij meer dan 150 jaar ervaring in de zorg. Zij ondersteunen zorginstellingen met kennis en software om het declaratieproces in goede banen te leiden. Zij stellen zich graag aan u voor! Naast volledige outsourcing bieden wij de diensten rondom verantwoording- en declaratieprocessen; ook bij u op locatie, voor zowel tijdelijke duur als lange termijn ondersteuning.

  Werken bij Care Expert

De markt waarin wij ons begeven is in beweging. Dit biedt mogelijkheden voor aanpakkers die een visie hebben of willen ontwikkelen op de zorg van morgen. Werken bij Care Expert betekent werken aan een steeds betere zorg.
Kijk voor een totaaloverzicht van onze vacatures op Greenmonkeys »

Vacature:
C# Developer

Samen met een van onze strategische samenwerkingspartners ontwikkelen we een planningstool waarmee we zorginstellingen gaan helpen om de zorg aan huis van cliënten veel beter te kunnen ondersteunen…

Vacature:
Product Owner Care2Declare

De Product Owner dient van Care2Declare een succes te maken en dat zo te houden gedurende de hele levens­cyclus. De verantwoordelijkheid van de Product Owner is dan ook zorgen dat het systeem waardevol is voor de gebruikers

Vacature:
Test Automation Engineer

Wij willen de zorg vergemakkelijken met behulp van technologie. Daarom zijn wij continue bezig met innovaties. Wij zoeken iemand die onder andere automatische test kan ontwikkelen en testplannen kan valideren…