Referenties

Sinds 2011 ondersteunt Care Expert vele zorgorganisaties met hun declaratie- en verantwoordingsproces

Briedis Jeugdbeschermers: 
Borging van inkomende financiën

Jeugdorganisatie Briedis Jeugdbeschermers wil zich richten op haar core business: het leveren van kwalitatieve zorg. Daarom koos de zorgorganisatie om haar zorgdeclaratie uit de te besteden aan Care Expert.

Briedis is een coöperatie van zelfstandige professionals die momenteel grote stappen maakt om een nieuwe gecertificeerde instelling voor jeugdbescherming te worden. Briedis richt zich specifiek op jeugdbescherming en onderscheid zich door slim samen te werken en logisch te organiseren.

Dankzij Care Expert zijn mijn inkomende financiën geborgd. Dit geeft mij dagelijks een gerust gevoel. Daarnaast heb ik een goede relatie met de gemeente, die erg te spreken is over de voortgang van de financiële afhandeling.
– Corina Schenk

Dankzij de Care Expert dienstverlening heeft Briedis continue ondersteuning bij het berichten- en declaratieverkeer. Daarnaast zijn alle cliënt- en zorggegevens aanwezig in het ISO gecertificeerde declaratieplatform Care2Declare, zodat Briedis niet alleen het gemak van de uitbestede zorgadministratie geniet, maar tevens compliant is aan alle wet- en regelgeving rondom het voeren van een goed beheerd zorgregistratiesysteem.