Werken bij Care Expert

De markt waarin wij ons begeven is in beweging. Dit biedt mogelijkheden voor aanpakkers die een visie hebben of willen ontwikkelen op de zorg van morgen. Werken bij Care Expert betekent werken aan een steeds betere zorg.

 
Kijk voor een totaaloverzicht van onze vacatures op Greenmonkeys »

Vacature:
Lead Developer

Wil jij bouwen aan een team dat werkt aan een technisch vooruitstrevende SaaS-applicatie? Wij zijn op zoek naar een Lead Developer! Jouw kennis en begeleiding is nodig om te kunnen blijven groeien en onze innovatieve zorgdeclaratieoplossing Care2Declare verder te verbeteren.

Vacature:
Medior C# Developer

Als je wilt werken aan een maatschappelijk relevante applicatie die technisch vooruitstrevend is en waarvoor jouw goede ideeën nodig zijn om te kunnen blijven groeien, dan komen we graag met je in contact. Bekijk snel de vacature en reageer!

Vacature:
Business Manager Finance en Control

Jij bent ‘in control’ over alle financiële en operationele bedrijfsprocessen binnen Care Expert. Jij creëert inzicht en rust, en op basis van jouw bevindingen vertel jij ons wat onze organisatie het beste vooruithelpt en welke kansen we gaan pakken. Dit maakt jou ons kompas! Bekijk snel de vacature en reageer!

Vacature:
Credit Controller

Jij bent sociaal, administratief onderlegd en op zoek naar een flexibele baan waarin je waarde toevoegt bij zorgorganisaties. Herkenbaar? Kom werken bij Care Expert!

Vacature:
Declaratiespecialist 

Als declaratiespecialist zorg jij ervoor dat de zorgdeclaraties van alle Care Expert-klanten tijdig en correct zijn ingediend. Hierbij ga je resultaat- en servicegericht te werk: klanten vertrouwen een essentieel onderdeel van de bedrijfsvoering aan jou toe. Jij bent hét aanspreekpunt voor declaratievraagstukken!

Vacature:
Medewerker Services en Implementaties

Wil jij een uitdagende baan waar financieel, processen en IT samenkomen? Waarbij je zorgorganisaties helpt optimaal gebruik te maken van onze software doordat je hen door en door kent? Dan is Medewerker Services & Implementaties bij Care Expert de baan die je zoekt!

Vacature:
Traineeship 

Sta jij aan het begin van je carrière en ben je op zoek naar uitdaging? Ben jij leergierig, analytisch sterk en wil je graag een bijdrage leveren aan het verminderen van administratieve lasten in de zorg? Dan zijn wij op zoek naar jou!