Werken bij Care Expert

De markt waarin wij ons begeven is in beweging. Dit biedt mogelijkheden voor aanpakkers die een visie hebben of willen ontwikkelen op de zorg van morgen. Werken bij Care Expert betekent werken aan een steeds betere zorg.

 
Kijk voor een totaaloverzicht van onze vacatures op Greenmonkeys »

Vacature:
Medior C# Developer (m/v)

Als je wilt werken aan een maatschappelijk relevante applicatie die technisch vooruitstrevend is en waarvoor jouw goede ideeën nodig zijn om te kunnen blijven groeien, dan komen we graag met je in contact. Bekijk snel de vacature en reageer!

Vacature:
Traineeship (m/v)

Sta jij aan het begin van je carrière en ben je op zoek naar uitdaging? Ben jij leergierig, analytisch sterk en wil je graag een bijdrage leveren aan het verminderen van administratieve lasten in de zorg? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vacature:
Declaratiespecialist (m/v)

Als declaratiespecialist zorg jij ervoor dat de zorgdeclaraties van alle Care Expert-klanten tijdig en correct zijn ingediend. Hierbij ga je resultaat- en servicegericht te werk: klanten vertrouwen een essentieel onderdeel van de bedrijfsvoering aan jou toe. Jij bent hét aanspreekpunt voor declaratievraagstukken!

Vacature:
Strategisch Marketeer​ (m/v)

Met jouw visie op marketing, drive en creativiteit vervul je een sleutelpositie in onze groeiambitie. Als Strategisch Marketeer weet jij ons sterk te positioneren en zo help je ons om met een fantastisch merk nieuwe markten te betreden!

Vacature:
Account Manager (m/v)

Jij overtuigt zorginstellingen dat het zorgdeclaratiesysteem Care2Declare het werk van zorgverleners, managers en administrateurs eenvoudiger maakt. Als Accountmanager laat jij hen zien hoe het is om financieel in control te zijn. Zo ben jij de aanjager van de groei van Care2Declare.