Werken bij Care Expert

De markt waarin wij ons begeven is in beweging. Dit biedt mogelijkheden voor aanpakkers die een visie hebben of willen ontwikkelen op de zorg van morgen. Werken bij Care Expert betekent werken aan een steeds betere zorg.

 
Kijk voor een totaaloverzicht van onze vacatures op Greenmonkeys »

Vacature:
Declaratiespecialist 

Als declaratiespecialist zorg jij ervoor dat de zorgdeclaraties van alle Care Expert-klanten tijdig en correct zijn ingediend. Hierbij ga je resultaat- en servicegericht te werk: klanten vertrouwen een essentieel onderdeel van de bedrijfsvoering aan jou toe. Jij bent hét aanspreekpunt voor declaratievraagstukken!

Vacature:
Business Manager Finance en Control

Jij bent ‘in control’ over alle financiële en operationele bedrijfsprocessen binnen Care Expert. Jij creëert inzicht en rust, en op basis van jouw bevindingen vertel jij ons wat onze organisatie het beste vooruithelpt en welke kansen we gaan pakken. Dit maakt jou ons kompas! Bekijk snel de vacature en reageer!

Vacature:
Medior C# Developer

Als je wilt werken aan een maatschappelijk relevante applicatie die technisch vooruitstrevend is en waarvoor jouw goede ideeën nodig zijn om te kunnen blijven groeien, dan komen we graag met je in contact. Bekijk snel de vacature en reageer!

Vacature:
Traineeship 

Sta jij aan het begin van je carrière en ben je op zoek naar uitdaging? Ben jij leergierig, analytisch sterk en wil je graag een bijdrage leveren aan het verminderen van administratieve lasten in de zorg? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vacature:
Customer Success Manager

Als Customer Success Manager ben je verantwoordelijk voor een optimale beleving van onze key-klanten alsmede softwarepartners. Je bent het primaire aanspreekpunt en weet in deze sleutelpositie precies wat er speelt!

Vacature:
Credit Controller

Jij bent sociaal, administratief onderlegd en op zoek naar een flexibele baan waarin je waarde toevoegt bij zorgorganisaties. Herkenbaar? Kom werken bij Care Expert!