Zorgprestatiemodel

Grip op uw zorgdeclaratie volgens het zorgprestatiemodel met Care2Declare.

Waarom het zorgprestatiemodel voor chaos zorgt

Minder administratieve druk, minder voorfinancieren, meer financiële helderheid en duidelijke facturen: dat zijn de voordelen van zorgprestatiemodel. Alleen waren (en zijn) veel ECD’s en EPD’s niet klaar voor de overstap en daar ondervinden veel zorgorganisaties nog steeds hinder van. Herkenbaar? Wacht niet langer en ga nu aan de slag om verdere administratieve chaos te voorkomen en uw liquiditeit op orde te houden.

Uitbesteden of in huis houden

Hoe u weer grip krijgt op het zorgprestatiemodel met Care2Declare

Care2Declare is de SaaS-oplossing die gelijktijdig met de invoering van het zorgprestatiemodel klaar was om zorgorganisatie te ondersteunen in correcte en op tijd ingediende declaraties. Met Care2Declare krijgt u dus weer grip op uw zorgdeclaraties volgens het zorgprestatiemodel. Wij kunnen dat garanderen omdat Care2Declare wordt aangeboden volgens de volgende principes:

Software as a Service

Care2Declare wordt aangeboden als SaaS-oplossing. U hoeft dus niet langer het beheer te voeren en de oplossing is altijd up-to-date volgens de laatste wijzigingen. Worden er nog wijzigingen doorgevoerd voor het zorgprestatiemodel? Geen probleem, wij zorgen dat de oplossing up-to-date is en u altijd volgens de laatste wet- en regelgeving kunt declareren.  

Modulair opgezet

Instappen is eenvoudig. De oplossing is namelijk modulair opgezet. U kiest één van de twee basismodules, Declareren of Monitoren, en bouwt naar eigen inzicht uit om volledig grip te krijgen op uw zorgdeclaratie. De andere modules die we bieden zijn: Aanmelden, Wachtlijst beheren, Behandelen, E-factureren, Koppelen, Betalen, Boeken en Rapporteren.

Vaste prijs op basis van SLA’s

Onze SaaS-oplossing neemt u af op basis van servicelevels. U werkt gegarandeerd met de laatste versie van Care2Declare en dus het zorgprestatiemodel. U weet dat de oplossing vrijwel altijd beschikbaar en eenvoudig op te schalen is. Vragen? Dan kunt u altijd terecht bij onze servicedesk. Daarvoor betaalt u een vaste prijs per gebruiker en per module.

Hoe u met onze SaaS-oplossing Care2Declare weer grip krijgt
op uw zorgdeclaratie volgens het zorgprestatiemodel?

In 7 stappen grip op uw zorgdeclaratie volgens het zorgprestatiemodel

Uitbesteden of in huis houden

De overstap naar het zorgprestatiemodel moet veel voordelen opleveren. Maar toch heeft het bij veel zorgorganisaties tot administratieve chaos geleid. Lees de whitepaper en ontdek hoe u in 7 stappen weer grip krijgt op uw zorgdeclaratie.

Functionaliteiten voor het zorgprestatiemodel

Om volledig grip te krijgen of terug te pakken op uw zorgdeclaratie volgens het zorgprestatiemodel, bieden we tien modules aan. U kiest één of twee basismodules, waarna u zelf bepaalt hoe snel u wilt uitbreiden naar andere modules.

Wat onze klanten zeggen

‘Door het toepassen van de ‘best of breed’ oplossing kiezen we voor het best passende woonzorg-, behandel- en wijkzorgdossier. Ook is er een nieuw systeem voor de zorgadministratie en een nieuw klantportaal.’

Groenhuysen

‘De oplossing Care2Declare is de enige oplossing die sec het berichtenverkeer voor de Wlz, de Wmo én Zvw kan afhandelen. Nu kunnen wij ons volledig richten op het faciliteren van regelarme werkprocessen.’

Stichting De Linde

Vragen over het zorgprestatiemodel? Bel de servicedesk

Volledig ondersteund door een specialist

Als u de servicedesk belt met vragen, dan krijgt u altijd een specialist aan de telefoon. Zij weten precies hoe Care2Declare in elkaar zit én hoe uw processen lopen. Ze kennen de best practices, ook die voor het zorgprestatiemodel. Daarom kunnen ze u het advies geven dat u nodig heeft om moeiteloos, foutloos en op tijd uw declaraties in te dienen, verantwoording te doen en facturen te versturen. Ook heeft u toegang tot de kennisbank, waar u alle antwoorden overzichtelijk kunt terugvinden.

Wilt u ook volledig ondersteund worden in uw zorgdeclaratie?

Uitbesteden of in huis houden

Onze softwarepartners

‘Wij zijn als Code24 goed in zorgdossiervoering en Care Expert in zorgdeclaratiesoftware. We zochten al langer naar een oplossing om mee te integreren én een specialist die de continue veranderingen in wet- en regelgeving meeneemt. Die hebben we gevonden in Care2Declare.’

Martin van der Meer – Code24

‘Om continuïteit in zorgdeclaratie te waarborgen voor onze klanten, waren we op zoek naar een partner met wie we de toekomst vol vertrouwen tegemoet kunnen gaan. Die vonden we in Care2Declare. Care Expert denkt mee in hoe wij ons businessmodel kunnen ontwikkelen. Zo is onze samenwerking, net als onze gecombineerde oplossing, toekomstbestendig.’

Matthieu van der Heiden – myneva

‘De samenwerking tussen MEXTRA en Care Expert is een perfect voorbeeld van een best-of-breed oplossing. Wij kunnen ons blijven focussen op onze eigen specialiteit terwijl de klant de best mogelijke gecombineerde oplossing krijgt.’

Geert Klein Breteler – Mextra

Waarom SaaS het verschil maakt

Meegroeien met het zorgprestatiemodel

Als nieuwe wet- en regelgeving in de zorg wordt geïntroduceerd, heeft dat veel impact op uw ICT-systemen. Doordat wij Care2Declare als een service aanbieden, kunnen wij snel acteren op veranderingen. De wijzigingen zijn dan direct na live-gang beschikbaar voor u. U hoeft daarvoor niets te doen. Door deze werkwijze waren wij één van de eerste softwareleveranciers die klaar waren voor het zorgprestatiemodel. En zo kunnen we ook meebewegen met eventuele veranderingen aan het zorgprestatiemodel in de toekomst.

VECOZO en Care2Declare
Meer weten over hoe we u kunnen helpen?