Grip op declareren

Zelf uw zorgdeclaratie realiseren, tijdelijke ondersteuning of volledige outsourcing.
Care Expert biedt u de ondersteuning die bij u en uw organisatie past.

Outsourcing

Kiest u voor outsourcing van uw zorgdeclaraties aan Care Expert, dan verzorgen wij uw gehele verantwoordingsproces tegen een vast tarief per maand op basis van gebruik. Onze diensten zijn specifiek ontwikkeld voor verschillende doelgroepen. Uw cliëntprocessen zijn daarbij leidend en de oplossing wordt in samenwerking met u vormgegeven.

  Voordelen Outsourcing

  • Richten op uw kerntaak. Door uw zorgadministratie uit te besteden kunt u uw geld en tijd besteden aan het leveren van kwalitatieve zorg.
  • Grip op kosten. Door uit te besteden kiest u voor een vast bedrag per maand op basis van het aantal cliënten dat u bedient.
  • Controle over resultaten. Heldere afspraken over de resultaten die behaald moeten worden en in welk tijdsbestek dit gerealiseerd moet worden.
  • Continuïteit declaraties. Een team van experts staat voor u klaar. Zo bent u het hele jaar verzekerd van voortgang in het declaratieproces.
  • Eén aanspreekpunt. Ongeacht het onderwerp: Care Expert neemt de verantwoordelijkheid om vragen en problemen op te lossen.
  • Risico’s verzekerd. Wij zijn volledig verzekerd, dus alle risico’s zijn afgedekt. Een rustgevende gedachte.
  • Garantie. Kiezen voor Care Expert betekent 100% garantie op correct en op tijd ingediende declaraties.
  • Continu verbeteren. Door jarenlange ervaring in de praktijk goed zicht op efficiënte en effectieve processen.

  Uitbesteden of in huis houden?

  Twijfelt u nog? In dit E-book bieden we 10 voordelen van het uitbesteden van uw zorgadministratie.

  Care Expert Flex

  Wilt u tijdelijk experts in huis die uw declaratie- en debiteurenmanagement overnemen? Bijvoorbeeld in geval van ziekte of zwangerschapsverlof? Zet dan een Care Expert Flexer in. De specialist zorgt dat declaraties op tijd en op de juiste manier worden aangeleverd aan uw financierders. Zo kunt u zich richten op het leveren van kwalitatieve zorg.

  Voordelen Care Expert Flex

  • Experts voor uw gehele declaratieproces. De experts gaan aan de slag in uw organisatie en helpen u om uw declaraties op tijd en op de juiste manier te versturen.
  • Wij voorkomen boetes en lagere status. Onze experts onderhouden persoonlijk contact met uw financierders, waardoor u boetes en lagere statussen voorkomt.
  • Een frisse start. Als onze experts uw financiële situatie weer op orde hebben gemaakt, kunt u met een schone lei beginnen. We waarborgen onze kennis en ervaring in uw organisatie, zodat u zonder problemen uw administratie weer over kunt nemen.
  • Onze garantie. Onze experts zijn altijd volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, snel beschikbaar en flexibel in te zetten. We garanderen een hoge kwaliteit doordat we onze medewerkers zelf opleiden tot declaratiespecialisten.
  • Kwaliteit. De laatste ontwikkelingen in wet- en regelgeving worden direct verwerkt in uw zorgadministratie.

  Training en Live Support

  Zelf uw zorgdeclaraties uitvoeren wordt eenvoudiger met ons declaratieplatform Care2Declare. Onze experts trainen u in het werken met Care2Declare en staan voor u klaar met kennis en kunde om uw processen verder te optimaliseren.

  Training

  Voor het beheer van Care2Declare is applicatiebeheer van essentieel belang. De applicatiebeheerder vormt de spil in het web voor de organisatie en bewaakt de inrichting van de softwareomgeving. U wordt door een Care2Declare specialist getraind om het maximale uit uw omgeving te halen voor uw organisatie en administratie. Naast het optimaliseren van de procesvoering leert u welke informatie u kunt ontsluiten met welk doel..

  Implementatie

  Wij voeren sinds onze oprichting in 1993 onze eigen implementaties uit. Hierdoor zijn we goed in staat om standaarden uit te werken die tot resultaat leiden. Een implementatietraject heeft altijd impact op een organisatie en kent verschillende fases. Daarom is het van belang om deze impact te minimaliseren middels een gedegen voorbereiding. Samen met uw team cliëntadministratie richten wij Care2Declare in, zodat de ingebruikname succesvol is voor alle betrokken partijen..

  Live Support

  Na de implementatie en livegang van Care2Declare zijn wij (op afroep) op locatie aanwezig tijdens de declaratieperiode. Tijdens deze periode leert het zorgadministratieteam zelf werken met Care2Declare, de details worden duidelijk en kleine verbeteringen kunnen doorgevoerd worden en vragen beantwoord op locatie.

  Veranderingen in de regelgeving kunnen gevolgen hebben voor de inrichtingswensen en autorisaties. Wij helpen dan graag en stellen een declaratiespecialist ter beschikking. Het beheer van autorisaties, gebruikersprofielen en overige jaarlijkse veranderingen zijn mede bepalend voor een correcte verantwoording en declaratieomgeving.

  Team Care Expert

  Al sinds 2011 is ons team van declaratie-experts actief. Wij ondersteunen zorginstellingen met kennis en software om het declaratieproces in goede banen te leiden. Wij stellen onszelf graag aan u voor!

  Deze klanten werken met ons

  "Dankzij Care Expert zijn mijn inkomende financiën geborgd. Dit geeft mij dagelijks een gerust gevoel. Daarnaast heb ik een goede relatie met de gemeente, die erg te spreken is over de voortgang van de financiële afhandeling."

  – Corina Schenk

  Briedis Jeugdbeschermers